Op zoek naar een partner die de hosting verzorgt én meegroeit met jouw organisatie? Innovato biedt verschillende vormen van hosting aan, afgestemd op jouw organisatie. Geen enkele website, webshop of applicatie is hetzelfde om de optimale snelheid en bereikbaarheid te realiseren. Daarom vinden wij het belangrijk dat er gekeken wordt naar jouw wensen en vereisten om vervolgens met jou te bepalen welke oplossing daarvoor geschikt is. Dit is geheel afhankelijk van de functionaliteiten en traffic.

Ongeacht de oplossing verzorgen wij schaalbare hosting, zodat wanneer jouw organisatie (harder) groeit wij hierop kunnen anticiperen. Hierbij kun je denken aan eenvoudige websites tot bedrijfskritische applicaties. Wij ondersteunen diverse soorten platformen. Naast ons eigen platform kun je denken aan Magento, Wordpress en Joomla. Daarnaast kunnen wij naast de hosting voorzien in het ontwikkelen van webapplicaties of webshops door onze applicatieontwikkelaars. Terwijl jij je concentreert op jouw business, zorgen wij ervoor dat jouw website, webshop of applicatie 24/7 online wordt gehouden en blijft werken.

​Doorgaans verzorgen wij hosting op basis van het Linux besturingsysteem. Echter kunnen wij ook hosting verzorgen op basis van Windows.