Apple Pay

Apple Pay

Klanten kunnen betalen met de apparaten die ze elke dag bij zich hebben.

Apple Pay biedt jouw klanten een eenvoudige, veilige en persoonlijke manier om te betalen in winkels, binnen apps en op websites.

Apple Pay

​Het accepteren van betalingen met Apple Pay gaat sneller dan het accepteren van betalingen met creditcards, betaalkaarten en andere betaalmethoden. Klanten hoeven niet meer naar hun portemonnee en het juiste pasje te zoeken. Als jouw klanten Safari gebruiken in apps of op websites, kunnen ze met één tikje betalen.

Het accepteren van betalingen met Apple Pay is ook veiliger dan het accepteren van betalingen met creditcards, betaalkaarten en prepaidkaarten. Elke transactie op een iPhone of iPad vereist Face ID, Touch ID of een toegangscode. Verder ontvang je niet de creditcard- of betaalkaartnummers van jouw klant. Er worden dus geen creditcard- of betaalkaartnummers bewaard in de systemen wanneer klanten met Apple Pay betalen.

​Wil jij ook Apple Pay als betaalmethode accepteren op je website of app? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak!

Apple Pay
Apple Pay

Overal beschikbaar

​Met Apple Pay kun je betalen in supermarkten, boetieks, restaurants, hotels en op zoveel andere plekken waar je nu al komt. Je kunt Apple Pay ook gebruiken in allerlei soorten apps – en op websites, wanneer je Safari gebruikt op je iPhone of iPad.

Als je vragen hebt over de mogelijkheden in jouw webshop, neem dan contact met ons op en maak een afspraak!